top of page

Loopbaancoaching

In samenwerking met erkend loopbaancentrum CoachingLife en VDAB

Scherm­afbeelding 2023-01-16 om 19.51.04.png

Welkom op deze pagina. Hier kom je alles te weten over loopbaancoaching.

Het is zo belangrijk dat je je goed kunt voelen in je job. Je bent er tenslotte zovele uren op een dag. Soms zelfs langer dan bij je eigen gezin! En als je je niet zo goed voelt in je job, ontdek je maar best waaraan dit precies ligt. Zo kan je voorkomen dat je je nog slechter gaat voelen, dat je langdurig in ziekteverlof gaat of een burn-out krijgt. Dus kom gerust te weten wat je nodig hebt om je beter te voelen in je job.

 

Maar wat is loopbaancoaching? Ik merk dat vele mensen nog niet helemaal weten wat loopbaancoaching nu precies inhoudt. Vaak denken ze dat het enkel te maken heeft met van werk willen veranderen en hierin naar op zoek te gaan via begeleiding. Maar niets is minder waar. Dit kan wel perfect een vraag zijn voor loopbaancoaching. Maar daarnaast kan je zoveel meer via loopbaancoaching bereiken .

 

Er zijn zovele vragen die je kan behandelen via loopbaancoaching. Zoals omgaan met stress of omgaan met conflicten op de werkvloer. En

zoveel meer items! Meer hierover kan je vinden in de artikels. Ook weten mensen vaak niet hoe makkelijk, laagdrempelig en goedkoop ze loopbaancheques kunnen verkrijgen. Via loopbaancoaching kan je gegarandeerd ontdekken wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn op je werk!

Het is zo evident om extra begeleiding over je werk aan te vragen via

loopbaancoaching en het is zo vlot te verkrijgen. Dankzij de subsidies van de Vlaamse overheid en in samenwerking met erkend loopbaancentrum CoachingLife zijn er relatief weinig exclusiecriteria, je kan het ook vlot op de site van de VDAB bestellen en als loopbaancoach kan ik je meestal snel helpen. Voor 45 euro bestel Je loopbaancheque 1 en heb je recht op 4 sessies. Voor loopbaancheque 2 betaal je hetzelfde bedrag en heb  je recht op 3 sessies. Meer hierover kan je ook vinden in de artikels in mijn blog. 

Zelf ben ik gestart als loopbaancoach vanuit mijn 10 jarige ervaring als leidinggevende. Ik vond in deze job altijd de meeste voldoening in het people management, het coachen en inspireren van de collega's. Dit aspect sprak me zo erg aan dat ik besloot om er mij in te specialiseren en een opleiding tot jobcoaching te volgen. Het is een keuze geweest waarin ik dagelijks veel voldoening blijf vinden!

 

Als je interesse hebt of twijfelt, neem gerust een kijkje in de artikels of boek vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek. Ik sta je graag te woord.

bottom of page