top of page

Lifestyle , mental 
jongerencoaching

Welkom op deze pagina. Hier kom je alles te weten over mentaal welzijn en jongerencoaching.

Ben jij op zoek naar een oplossing voor mentale vraagstukken? Worstel je met angsten, verslaving, depressies of nog andere belangrijke thema's? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.​ Coaching helpt je om op te lossen wat er op dit moment niet werkt voor je en hoe je je leven kunt inrichten waarin je terug gelukkig kan zijn.

Fijn dat je de stap zet naar een leven waar mentaal welzijn een belangrijke plaats krijgt!

Het is erg belangrijk om aan je mentale welzijn te werken. We staan dagelijks op met goede voornemens. We zouden meer moeten sporten of bewegen. We zouden gezonder mogen eten. En als we dit doen, zijn we er terecht trots op. We posten dit op sociale media met onszelf in onze allernieuwste loopschoenen. In de kledij die we nu kunnen aandoen, sinds we vermagerd zijn. En terecht! 

 

Maar waarom niet met dezelfde trots aan ons mentaal welzijn werken? Ik wil graag stimuleren dat dit meer gebeurt. Je kan echt aan je welzijn werken zodat je mentaal fit, gezond en succesvol blijft en wordt. Waarom wachten tot je het moeilijker krijgt en naar een mental

coach gaan alleen maar associëren met falen, problemen hebben en in de shit zitten? Wil je al graag aan de slag gaan? Check dan de artikels in mijn blog!

 

Op deze pagina wil ik je graag al tips geven om aan je mentale gezondheid te werken zodat je met trots kan verkondigen dat je dit doet. In mijn artikels kan je hier meer over vinden. Ik wil ook graag speciale aandacht geven aan coaching voor jongeren en jongvolwassenen. Ik

vind het een eer om hen het principe van mentaal succes nu al mee te geven. Hoe vroeger je beseft hoe belangrijk het is om aan je mentale gezondheid te werken en hier iets mee doen, hoe beter! Dus jongeren vanaf 16 jaar zijn meer dan welkom bij mij!

 

Ik heb sinds 2002 ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Het heeft me altijd wel geboeid hoe je het beste aan je mentale welzijn werkt. Daarom heb ik me verdiept in motivationele gespreksvoering, Acceptatie and Commitment Therapy, trauma en herstelgericht werken.  

Mensen in hun mentaal welzijn begeleiden blijft een uitgesproken passie van mij.

bottom of page