top of page

Stress en burn-out coaching

Welkom op deze pagina. Hier kom je alles te weten over stress en burn-out coaching. 

 

Het is goed dat je de stap zet naar een gelukkiger leven zonder stress. Coaching kan je hier heel gericht bij helpen.

Het leven wordt alsmaar hectischer en veeleisender. Hierdoor stijgen de risico's op stressklachten. Stress is overal aanwezig tegenwoordig: in de scholen, in onze opleidingen, alle sociale verplichtingen, onze online social media en WhatsApp groepen, en zo verder.

 

Maar vooral... de toenemende eisen op ons werk. Alles moet efficiënter, alles wordt gemeten en alles moet verantwoord worden. We moeten onszelf weerbaar maken om de stressmaffia te bestrijden. Daarom is het goed dat we in contact staan met ons lichaam en hoofd. Dat we beseffen welk effect stress heeft op ons lichaam. En vooral.. dat we er iets aan kunnen doen. Het lijkt zo makkelijk als je dit leest , maar niets is minder waar. Ik noem het niet voor niets de stressmaffia.

 

Stress is een sluipende moordenaar. Het komt sluimerend je leven binnen en het dwingt je om je aan te passen. En dit doet je lichaam ongemerkt zonder dat je het zelf beseft. Vaak heb je een blinde vlek als het gaat over hoe stress stiekem je leven beheerst. Wil je weten hoe je dit kan herkennen en wat je eraan kunt doen? Je kan er meer over lezen in

de artikels in mijn blog.

Coaching helpt je gericht zoeken hoe stress je leven beheerst en hoe je je leven kunt inrichten naar een leven zonder stress en waar jij voelt dat je echt gelukkig bent.

Ik ben een ervaringsdeskundige als het over stress en burn-out gaat. Ik heb zowel in 2013 als in 2019 zelf stressklachten ervaren. Het was voor mij een zoektocht hoe mijn persoonlijkheid zich tot stress verhoudt. Ik ben namelijk een bezige bij. Maar daarom riskeer ik het risico om overspannen te geraken. Maar heb ik te weinig uitdaging, daar kan ik verdrietig van worden. Ik heb een zoektocht gestart naar mijn eigen gelukspad en het succesvol gevonden!

 

Vanuit mijn eigen ervaring vond ik het belangrijk om mensen met stressklachten te kunnen begeleiden in hun persoonlijke zoektocht naar stress. Ik volgde een stress en burn-outopleiding. Ik vind het nog steeds een eer om mensen hierin te kunnen helpen.

bottom of page