top of page

Workshop verbindend communiceren en assertiviteit

Bijgewerkt op: 22 feb.Vind jij het moeilijk om assertief te zijn en je grenzen te bewaken? Vraag jij je af hoe je dit kan doen op toch een verbindende manier? Heb jij hier graag handvaten in zodat je dit in pittige situaties relatief snel kunt toepassen? Dan ben je in deze workshops aan het juiste adres!


Je kan, wat je in deze workshops geleerd hebt, toepassen in alle situaties: je werk, je relatie met je partner, kinderen, ouders, vriendschappen of nog andere pittige contexten.


Het voordeel is dat we het praktisch, theoretisch en relatief goedkoop houden. Want het is gewoon mijn doel om zo veel mogelijk mensen verbindend te leren communiceren.


"Hoe doe je dat?" , hoor ik je vragen. In een 3 delige workshop van 2 uur leer ik je wat jouw grenzen zijn, hoe je ze kan aangeven en hoe je dat kan toepassen in een verbindend proces. In een groep van maximum 6 deelnemers hou ik het kleinschalig zodat er voldoende ruimte is voor jouw vragen, obstakels die je tegenkomt en met veiligheid om te oefenen.


Data:


Kan je niet wachten? Hier zijn de data!


● 7/03, 14/03 en 21/03 2024

● 19u -21u

● Praktijk KA-Boost, De Gaer 27, Spalbeek

● 150 euro


Schrijf je in via katleen@ka-boost.comGroetjes


Katleen

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page